top of page

Velkommen til messe 2024

Holbæk Helsemesse ønsker at fokusere på helse og sundhed. Om du sælger produkter til krop og sjæl, eller laver behandlinger, terapi eller coaching, så har du mulighed for at booke en stand. Da vi har begrænset plads, kan vi ikke garantere en stand, men kontakt os, så finder vi mulighederne for dig.

Som noget nyt i år, vil der være mulighed for at holde foredrag på 1. salen. 

Stande og priser:

Bordstand (Du skal selv medbringe bord) Kun ved salg af ting. Kr. 1000,-

Stand 4 m2, kr. 1200,-

Stand 6 m2, kr. 1600,-

Priserne er for hele weekenden. Det vil være muligt at stille op om fredagen fra kl. 16:00.

Inkluderet i prisen er:

- Strøm (medbring selv forlængerledning)

- Lån af stole og caféborde (runde)

- Ruminddelt stand (2x2 og 2x3)

- Bordstand med bagvæg

- Præsentation af dig på vores sociale medier og her på hjemmesiden

- Morgenbrød begge dage

Dine priser: 
Da vi ønsker at vores gæster kan få gode oplevelser og prøve flere sessioner, har vi valgt at du kan sætte dine priser på prøvebehandlinger til et sted mellem 150 - 300 kr. Du bestemmer selv hvor mange minutter din prøvebehandling varer.

GDPR:

Du skal udfylde en samtykkeerklæring, om brug af billeder og video af dig. Ønsker du ikke, at vi bruger dit billede, undgår vores egne fotografer din stand. Vi kan ikke garantere, at dit ansigt ikke optræder på billeder/videoer, som er taget ud i rummet. 

Forsikring:
Din stand er dit ansvar. Dvs. at du selv skal have en forsikring, som dækker for indholdet på din stand. Holbæk Helseforening har ansvarsforsikring på huset og dets inventar.

Parkering: 
Du kan indrette din stand dagen før mellem kl. 16-20. Du må gerne parkere på Elværkets grund lige foran bygning, men kun så længe du læsser af/på. Herefter skal du flytte din bil ud på den store parkeringsplads (tidsbegrænset til 3 timer), eller på den anden side af Havnevej under taget (fri parkering).

Her kan du også parkere lørdag og søndag. 

Pauser:

I indgangspartiet finder du døren ind til køkkenet og opholdsrum. Her kan du lægge din medbragte frokost i køleskabet og lægge dit overtøj.

Du er velkommen til at spise og hold pause her. Der kan ikke købes mad på Elværket, kun kage og drikkevarer. Husk et skilt til din stand, så gæsterne ved, du holder pause.

Handikapadgang:

Der er handikaptoilet ved trappen til 1. sal. Her finder du også elevatoren op. 

Udstillerskilt:

Når du kommer og stiller op, får du udleveret 1 udstillerskilt. Her skriver du dit navn/firmanavn og stand nr. Skiltet skal bæres under hele messen.

Er I flere på standen, får I naturligvis et hver.

Foredrag:

Du skal ved din forespørgsel om stand skrive, hvis du ønsker at holde foredrag på 1. salen. Da det er begrænset hvor mange foredrag, der kan holdes, har vi sat et maks på 45 minutter af. Det er vigtigt at tiden overholdes, da den næste foredragsholder skal til, til tiden. 

Lodtrækning:

Har du lyst til at bidrage med en gave til vores lodtrækninger, skal du gøre os opmærksom på dette senest 14 dage inden messen. Alle bidrag skal afleveres til Line eller Kit. Dette er fin måde at gøre reklame på. 

Reklame:

Du vil blive præsenteret her på hjemmesiden og på vores sociale medier. Du hører nærmere, når du har modtaget bekræftelse på din stand. 

bottom of page